do22022018

donderdag 22 februari 2018

Je bent hier:Home|Baby
Alles over je baby

Baby (41)

Beoordeel dit item
(8 stemmen)
baby laten huilen slapenEen baby laten huilen tot hij of zij zelf in slaap valt lijkt geen schadelijke effecten te hebben, blijkt uit onderzoek van de Flinders Universiteit in Adelaide. Onderzoekers wilden testen of het klopt dat het stressvol is voor een baby als de ouders het kind laten huilen tot het in slaap valt.
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
tafelrituelenIk kwam deze video tegen en dat deed mij denken aan de tafelrituelen bij ons thuis. Toen mijn kleintje vast voedsel ging eten, wist ik zeker: ‘Ik zou hem alles aanbieden en hij zou alles opsmikkelen.’ Het begon ook allemaal zo goed, met de geprakte worteltjes en sperzieboontjes die langzaam over gingen in de hele worteltjes en sperzieboontjes. Mijn kleine rakker vond alles even lekker.
Beoordeel dit item
(13 stemmen)
mazelen bij kindHet moet mogelijk zijn voor kinderdagverblijven om ouders te weren die doelbewust hun kinderen niet laten vaccineren tegen kinderziekten als mazelen.
Beoordeel dit item
(9 stemmen)
kinderopvangEr gaan steeds minder kinderen naar een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang. Voor het tweede jaar op rij gaan er minder kinderen naar de kinderopvang.
Beoordeel dit item
(10 stemmen)
debatop2 kinderopvang onbetaalbaar Er wordt flink bezuinigd op de kinderopvang. Per 1 januari 2013 gaan gezinnen met een hoger inkomen honderden euro’s per maand meer betalen voor de kinderopvang. 2 Januari 2013 vond het Debat op 2 plaats onder leiding van Arie Boomsma, hoofdredacteur Sunta Veerkamp was ook uitgenodigd. Tijdens het debat bleek dat de vrijwel alle aanwezigen (ook die met een hoog inkomen) het wel eens zijn met het feit dat de hogere inkomens nog meer moeten betalen voor de kinderopvang, maar zij vinden wel dat er een grens is aan het bedrag dat de kinderopvang mag kosten en de stijging waarmee dit ineens per 1 januari 2013 omhoog is gegaan.
Pagina 1 van 3

GRATIS ebook Slaaptips voor mijn kindje

    Ja, ik wil graag de gratis Slaaptips voor mijn kindje ontvangen! Tevens ontvang ik de nieuwsbrief vol handige tips en informatie.
    Hierdoor kan alle informatie in de nieuwsbrieven en op de website gratis worden aangeboden.