wo17012018

woensdag 17 januari 2018

Je bent hier:Home|Baby
Alles over je baby

Baby (41)

Beoordeel dit item
(17 stemmen)

ontwikkeling_baby_5maanden.jpgJe baby is 4 maanden oud

Je baby leert nu om speeltjes vast te houden in zijn handje. Hij kan dit zowel met rechts als met links. Soms lukt het ook om het speeltje naar zijn mond te brengen. Hmmm, dat voelt allemaal reuze interessant aan. De ontwikkeling van je baby verloopt heel snel als hij 4 maanden oud is en dit zal ook nog wel even zo blijven. Iedere dag lijkt hij weer nieuwe dingen te kunnen. Het is belangrijk dat je je baby regelmatig op zijn buik legt. Deze maand leert hij om zijn hoofd goed rechtop te houden terwijl hij op zijn buik ligt.

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

ontwikkeling_baby_3maanden.jpgJe baby is net geboren (0 maanden oud)

Je baby is net geboren en moet nog erg wennen aan z'n nieuwe omgeving. Pasgeboren baby's kunnen zichzelf vaak nog niet helemaal goed warm houden. Daarom is het belangrijk dat jij hem daarbij helpt. Een mutsje op en een dekentje om hem heen houden hem lekker warm.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

gastouders_EVC_certificaat.jpgDe staatsecretaris wil geld vrijmaken om gastouders in de kinderopvang voordeliger in aanmerking te laten komen voor een EVC-certificaat. Met zo'n EVC-certificaat worden 'verworven vaardigheden' officieel erkend.

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

lachende_groente.jpgOnderstaande groentes zijn uitermate geschikte als eerste hapje voor je baby als je gaat beginnen met bijvoeding. De meeste baby's moeten even wennen, maar zijn ook erg nieuwsgierig naar nieuwe smaken en vinden het heerlijk. Is jouw baby niet zo gecharmeerd van een nieuwe smaak probeert het dan na een week gewoon weer opnieuw. Het kan best een tijdje duren voordat je baby aan een nieuwe smaak is gewend.

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

hoeveel_dagen_kinderdagverblijf.jpg

Ruim 10.000 werkende ouders deden op de website TipsWerkendeOuders.nl mee aan de poll ‘Ik vind dat een kind maximaal .. dagen naar het kinderdagverblijf of oppas mag’. En wat vinden werkende ouders hier eigenlijk zelf van?
Pagina 2 van 3

GRATIS ebook Slaaptips voor mijn kindje

    Ja, ik wil graag de gratis Slaaptips voor mijn kindje ontvangen! Tevens ontvang ik de nieuwsbrief vol handige tips en informatie.
    Hierdoor kan alle informatie in de nieuwsbrieven en op de website gratis worden aangeboden.