wo17012018

woensdag 17 januari 2018

Je bent hier:Home|Baby
Alles over je baby

Baby (41)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

kinderopvang_290x218.jpgOpmerkelijke conclusie uit wetenschappelijk onderzoek:

- Er wordt maar zeer weinig gebruik gemaakt van formele kinderopvang.

- Slechts 13% van de gezinnen maakt gebruik van formele kinderopvang zoals een kinderdagverblijf of een gastoudergezin.

- In bijna een derde van de gezinnen past familie (vooral grootouders) of bekenden op de kinderen.

- In totaal maakt 61% van de gezinnen helemaal geen gebruik van formele of informele kinderopvang.

Beoordeel dit item
(10 stemmen)
alle_borstkolven.jpgIedere moeder die borstvoeding geeft en weer aan het werk gaat, krijgt ermee te maken. Het afkolven van moedermelk. Hoe werkt dit en wat zijn handige tips om het makkelijker te maken en zo de slaagkans te vergroten? Hier volgt een overzicht van tips uit de praktijk.

 

 

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

baby_krijgt_borstvoeding.jpgWanneer je na je kraamverlof weer aan het werk gaat, kun je gewoon borstvoeding blijven geven. Je werkgever is namelijk wettelijk verplicht om jou tijd en ruimte te geven voor het geven van borstvoeding of voor het afkolven van de moedermelk. 

Beoordeel dit item
(13 stemmen)

pasgeboren baby op schoot.jpgDe 3R's zijn weer helemaal terug van weggeweest. Wat waren ze ook alweer: Rust, regelmaat en reinheid. Probeer in ieder gevalzo veel mogelijkrust en regelmaat in je drukke leven te passen. Dit zal je baby of kleine kind veel goed doen. Je kunt onderaan dit artikel meer gratis Slaaptips voor je baby aanvragen. Met dit complete overzicht van slaaptips kun je de slaapproblemen van je baby met een zeker gevoel aanpakken. Daarnaast ontvang je ook een tabel met daarin de globale hoeveelheden slaap die baby's van verschillende leeftijden nodig hebben.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

kinderen kinderdagverblijf.jpgKinderdagverblijven zijn wel de meeste bekende vorm van formele kinderopvang. Er zijn echter meer vormen. Je vindt hier een kort overzicht van de verschillende vormen van formele kinderopvang, waaronder de flexibele dagopvang.

Pagina 3 van 3

GRATIS ebook Slaaptips voor mijn kindje

    Ja, ik wil graag de gratis Slaaptips voor mijn kindje ontvangen! Tevens ontvang ik de nieuwsbrief vol handige tips en informatie.
    Hierdoor kan alle informatie in de nieuwsbrieven en op de website gratis worden aangeboden.