vr19012018

vrijdag 19 januari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Sunta Veerkamp

Sunta Veerkamp (22)

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

phantasialand.jpgOmdat we net een nieuwe woning hadden gekocht, zouden we die zomer niet met vakantie gaan. Ik besloot echter dat we met onze verjaardag, mijn man en ik zijn op dezelfde dag midden in de zomervakantie jarig, wel iets extra leuks met de kinderen zouden doen;  een dagje naar Phantasialand in Duitsland met overnachting. Als je jarig bent, dan krijg je daar gratis toegang. En dat is mooi meegenomen als je midden in een grote verbouwing zit. De overnachting stond gepland in een wigwamtent, dat leek me leuk en avontuurlijk voor de kinderen.

Beoordeel dit item
(9 stemmen)

lievelingsknuffels.jpgDe lievelingsknuffel van je kind is een superbelangrijk item. Mijn man was er bij mijn zoontje dan ook zorgvuldig mee om gegaan. Hij wilde een stoere knuffel voor zijn ventje!

En dus werd een stoere panda ergens rondom zijn tweede cadeau gegeven en gelukkig direct tot lievelingsknuffel verheven.

Beoordeel dit item
(4 stemmen)

prinsessendans.jpgKoninginnedag 2012 om 7:15 verzamelen: de 4 tot 6 jarigen waren vooraf uitgebreid gescreend (of waarschijnlijk de ouders) en de stoffen dansschoentjes 2 dagen ervoor ingeleverd en gecheckt op bommen. Deze koninginnedag waren er duidelijk extra veiligheidsmaatregelen nodig. De ouders mochten nog net meelopen richting centrum waar de politie-agenten in opperbest humeur klaar stonden, dat terwijl ze toch al om 3 uur ’s nachts al waren opgestaan. Vanaf hier moesten de dames toch echt alleen met hun begeleiders verder.
De ouders liepen natuurlijk ook snel door voor de allerbeste plekjes rondom het podium waar de meisjes hun prinsessendans voor de koningin gingen opvoeren. Inmiddels was het nog voor achten en begon het wachten. De zon scheen en de stemming was ronduit goed te noemen.

 

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

interview_koninginnedag2012.jpgSommige kinderen zijn meer uitgesproken in hun smaak dan anderen. Misschien is het een meisjes– jongensding, misschien is het ook puur genetisch bepaald (en van wie hebben ze het dan toch?). Mijn dochter Fleur was een half jaar oud toen ze op de voormalig kamer van Tijn kwam te slapen. Dat was een schattig kamertje in lichtblauw met wit. Toen zij ongeveer 2,5 jaar was, besloten we haar te verrassen met een echte meisjeskamer. Roze dus. En daar was ze reuzeblij mee.

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

borstvoedingstype.jpg“Maar jij bent toch helemaal niet zo'n borstvoedingstype”, is de vraag die mensen mij regelmatig stelden als ze wisten dat ik mijn zoontje na 6 maanden nog borstvoeding gaf. Alsof je een totaal BORSTVOEDINGSTYPE moet zijn om zo'n EXTREME daad te verrichten.

Pagina 2 van 2