wo17012018

woensdag 17 januari 2018

Je bent hier:Home|Nieuws|Hot topic|Karvan Cévitam 0% suiker toegevoegd: een heerlijke verfrissing

Karvan Cévitam 0% suiker toegevoegd: een heerlijke verfrissing

Beoordeel dit item
(6 stemmen)
KarvanWij hebben eigenlijk altijd wel een fles Karvan Cévitam in huis, aangezien er naast water aardig wat aanmaaklimonade wordt gedronken. Fijn dus dat we de nieuwe varianten van Karvan Cévitam 0% suiker toegevoegd eens mochten proberen. De receptuur is verbeterd, waardoor de smaak nu véééél lekkerder is. Ik ben benieuwd.


Karvan verbeterde smaakDe siropen Karvan Cévitam bevatten altijd 75% fruit, maar deze variant bevat geen toegevoegde suikers, behalve de van nature aanwezige suikers uit fruit en is daarnaast gezoet met steviolglycosiden en sucralose. Deze zoete stof uit de bladeren van de Stevia plant is wel 200 tot 300 keer zo zoet als suiker en bevat bovendien weinig calorieën. De Karvan Cévitam bevat daardoor minder dan 10 kcal per glas (200ml).

Mijn kinderen leken niet door te hebben dat ze met de Karvan Cévitam 0% suiker toegevoegd een andere Karvan Cévitam dronken dan normaal. Ik heb ze in ieder geval nergens over gehoord (meestal de beste graadmeter).

Zelf vond ik deze Karvan Cévitam echt prima smaken. Omdat ik weet dat het een Karvan Cévitam is, gezoet met Stevia ga je extra letten op de smaak en dan proef je een klein verschil. Maar de smaak is prima, niet te zoet en geen vervelende nasmaak. En wetende dat je hiermee lekker en verantwoord kunt genieten, is voor mij echt een pluspunt.

Binnenkort wordt het weer warmer weer en dan mogen de kids weer limonade-ijsjes maken, deze keer met Karvan Cévitam 0% suiker toegevoegd.

Er zijn drie verschillende smaken: Aardbei Framboos, Bosvruchten en Citrusmix. Bij ons thuis is nu de Aardbei Framboos favoriet, al zijn de andere twee smaken ook lekker. De Citrusmix is vooral met warm weer een heerlijke verfrissing. Kijk hier voor meer informatie.