vr19012018

zaterdag 20 januari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger|Zwangerschap: week tot week
Je zwangerschap van week tot week

Zwangerschap: week tot week (56)

Zwangerschapskalender

Hoeveel weken ben je zwanger? (klik op weeknummer)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

 

felicitas 468x60 gif 

 

zwangerschapscalculator direct uitgerekende datum berekenenMet deze zwangerschapscalculator kun je direct je uitgerekende datum berekenen van je zwangerschap! De zwangerschapscalculator berekent direct de uitgerekende datum van je zwangerschap en alle andere belangrijke data gedurende je zwangerschap voor je.

Je kunt je onderaan het artikel inschrijven voor het superleuke Zwangerschaps-ebook dat je helemaal GRATIS kunt ontvangen! Het staat vol met waardevolle informatie over je zwangerschap en groei van je baby! Bovendien krijg je nu als bonus ook nog eens de uitgebreide Kindernamengids met bijna 20.000 kindernamen! Schrijf je hier dus snel in!

De zwangerschapscalculator voor de uitgerekende datum en meer:

6 weken zwangerWanneer ze 6 weken zwanger zijn, hebben de meeste vrouwen een test gedaan om hun zwangerschap te bevestigen. Je weet dus dat je in verwachting bent! Ineens ziet de wereld er anders uit. Je krijgt een baby en wordt dus moeder. Er breekt een spannende tijd aan en je loopt met je hoofd in de wolken. En wanneer ze 6 weken zwanger zijn, voelen de meeste vrouwen ook al echt de eerste zwangerschapssymptomen, verderop in het artikel lees je een overzicht van deze zwangerschapssymptomen. Ook worden veel vrouwen overspoeld door twijfels en de vraag: wat moet ik nu allemaal doen en regelen nu ik zwanger ben.

Gratis Zwangerschaps-ebook!

Ontvang het gratis zwangerschap-ebook in je mailbox door je onderaan in te schrijven (voornaam en email), Je kunt het natuurlijk ook uitprinten en 's avonds in bed nog eens lekker nalezen.

8 weken zwangerAls je 8 weken zwanger bent is de kans groot dat je je misselijk, moe en beroerd voelt. Hoewel er vrouwen zijn die gedurende de hele zwangerschap nergens last van hebben, hebben de meeste vrouwen met name van week 6 tot ongeveer week 12 veel last van (extreme) moeheid en misselijkheid. Dit komt doordat er zoveel veranderd in je lichaam en de hormoonproductie overuren draait. Je baby heeft hier gelukkig totaal geen last van een groeit gestaagd door.

Gratis Zwangerschaps-ebook met de ontwikkelingen van alle weken zwangerschap

Ontvang het gratis zwangerschap-ebook in je mailbox door je onderaan in te schrijven (voornaam en email), Je hebt dan een compleet overzicht van de ontwikkelingen van je baby gedurende je hele zwangerschap.

foto_baby39 wekenzwanger_symptomenbeginbevalling.jpgJe bent nu 39 weken zwanger en weet dat je bevalling ieder moment kan beginnen. Natuurlijk wil je dan precies weten wat de symptomen van het begin van je bevalling zijn. Welke tekenen van je lichaam geven aan dat de bevalling is begonnen?

 

Vraag hier GRATIS de ebooks 'Je complete Zwangerschap in 42 weken' en de 'Complete Kindernamengids met bijna 20.000 kindernamen' t.w.v. E27 aan!

7 weken zwangerAls je een echo laat maken als je 7 weken zwanger bent, zou al te zien kunnen zijn dat het hartje van je baby klopt. Er zijn echter maar weinig vrouwen die zo vroeg al een echo ondergaan, meestal moet daar een medische reden voor zijn. Als je 7 weken in verwachting bent, krijgt je baby al een begin van armpjes en beentjes en gaat daarmee al echt op een mensje lijken.

Wil je de ontwikkelingen van je baby het liefst per week bijhouden? Schrijf je dan onderaan in en ontvang het gratis zwangerschap-ebook. Print het uit en lees het 's avonds in bed nog eens lekker na.

echobabyvoetjes38wekenzwangervoorweeën.jpgJe bent nu 38 weken zwanger en weet dat je baby ieder moment geboren zou kunnen worden. Misschien heb je al last van voorweeën, sommige vrouwen hebben hier al weken voor de bevalling veel last van. Maar als je nu voor het eerst last krijgt van stevige voorweeën kun je denken dat de bevalling op gang komt. Dit hoeft echter niet zo te zijn en dat is dan een flinke teleurstelling. Hoe weet je nou of je te maken hebt met voorweeën of met echte weeën? Het belangrijkste kenmerk van echte weeën is dat deze in kracht toenemen.

16_weken_zwanger.jpgAls je 16 weken zwanger bent, kun je heel heel misschien je baby al in je buik voelen bewegen. Met 16 weken zwangerschap zal het je nog nauwelijks opvallen. Het lijken als het ware nauwelijks waarneembare plopjes van luchtbelletjes in je buik. Verder krijgt je baby deze week al echte vinger- en teennageltjes.

foto_baby17wekenzwanger_buikvoller.jpgJe bent nu 17 weken zwanger. Je buik wordt voller en voller. Met 17 weken zwangerschap heb je hoogstwaarschijnlijk wel speciale zwangerschapskleding nodig, het bovenste knoopje van je spijkerbroek openlaten is niet meer genoeg.

Je baby gaat nu zijn ogen gebruiken en kan al echt licht en donker onderscheiden. Hij krijgt dus steeds meer mee van de wereld buiten jouw baarmoeder.

5 weken zwangerJe bent nu 5 weken zwanger en echt overtijd. Waarschijnlijk vind je alleen het overtijd zijn onvoldoende bewijs en wil je je zwangerschap graag bewijzen met een zwangerschapstest. Vraag je je af vanaf wanneer je de zwangerschapstest kunt doen? Dat kan vanaf de eerste dag dat je normaal ongesteld zou worden. En wellicht rijst de vraag zodra je weet dat je zwanger bent: Zwanger, en wat nu? Dat is ook niet zo vreemd als je bedenkt wat er ineens allemaal op je afkomt.

Je kunt je onderaan het artikel inschrijven voor het superleuke Zwangerschaps-ebook dat je helemaal GRATIS kunt ontvangen! Het staat vol met waardevolle informatie over je zwangerschap en groei van je baby! Het zal veel van je vragen beantwoorden! Bovendien krijg je nu als bonus ook nog eens de uitgebreide Kindernamengids met bijna 20.000 kindernamen! Schrijf je hieronder dus snel in!

Pagina 1 van 4