Slaapnodig.nl heeft een nieuwe website!

Slaapnodig.nl is een nieuwe website waar we het graag even met u over hebben. Dat we slaap nodig hebben dat weten we allemaal, maar hoeveel slaap hebben we nodig? Dat is bijvoorbeeld een van de antwoorden die u kunt vinden op de website.

Maar wat heeft u allemaal nodig om lekker te kunnen slapen? Dat is een hele andere vraag die op verschillende manieren wordt beantwoord op de website van www.slaapnodig.nl.

Zo kun je er alles lezen over slaapproblemen zoals slaapapneu, snurken of gewoon niet in slaap kunnen vallen. Maar naast informatie over mogelijke oplossingen en slaaptips vind je er ook veel producten die je kunnen helpen beter te slapen en gezond en uitgerust weer wakker te worden.

Zo hebben ze een handige keuzehulp om de beste verzwaringsdeken uit kiezen. Maar ze hebben ook een mooie selectie van de beste en goedkoopste dekens voor je gemaakt. Je hoeft alleen nog maar te kiezen en af te rekenen.

Ook voor elektrische dekens geven ze goed advies middels de keuzehulp. en de voordelen van elektrische dekens zijn ook overtuigend.

5 voordelen van het gebruik van een elektrische deken

Hoewel het antwoord op de vraag of een elektrische deken veilig is nog steeds hetzelfde is als altijd, kunnen elektrische dekens nog steeds van groot nut zijn.

Ja, ze helpen geld te besparen op centrale verwarming, maar er zijn vele andere voordelen aan het bezit van deze troostende en verwarmende accessoires in uw huis. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste.

1. Minder kosten dan centrale verwarming op gas

Dankzij verbeteringen en upgrades in het ontwerp en de techniek van elektrische dekens, zijn ze efficiënter dan ze ooit in het verleden waren. Als gevolg daarvan zijn ze in staat om warmte te leveren waar u dat het meest nodig hebt, tegen een fractie van de totale kosten van uw normale centrale verwarmingsrekening. Door hun aard en de plaats waar ze worden gebruikt, hebben ze slechts de juiste hoeveelheid energie nodig om u en uw bed te verwarmen, niet zo’n grote ruimte als uw hele kamer.

2. Ze kunnen uw lichaam een signaal geven dat het tijd is om te slapen

Geef uw lichaam een seintje dat het tijd is om te gaan slapen met een elektrische deken

De interne klok van het lichaam, ook bekend als het circadiane ritme, is wat uw lichaam gebruikt om te bepalen wanneer het de juiste tijd is om te slapen en wanneer het de juiste tijd is om wakker en actief te zijn. Dit wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid lichaamsbeweging die u krijgt, uw dieet en eetgewoonten, of het buiten donker of licht is en de temperatuur.

Uw circadiaans ritme kan verstoord raken als uw temperatuur ’s nachts sterk schommelt wanneer u in bed ligt, waardoor u moeilijker in slaap kunt komen. Dit kan ook de reden zijn waarom u veel vroeger wakker wordt dan u zou moeten.

Met een elektrische deken kunt u echter de hele nacht een constante en comfortabele temperatuur aanhouden, wat weer zorgt voor een beter en gezonder slaappatroon. Zelfs als het kouder, donkerder en winters wordt.

3. Ze helpen u om beter te slapen als u eenmaal in slaap bent gevallen

Voordelen van een elektrische deken om beter te slapen
Een ander voordeel van elektrische dekens is dat ze u helpen om beter te slapen als u eenmaal slaapt. Er zijn vijf verschillende stadia van slaap die uw lichaam, net als dat van anderen, op natuurlijke wijze doorloopt in de loop van een nacht.

Met een elektrische deken kunt u, zoals hierboven beschreven, uw lichaamstemperatuur op een constante en geschikte temperatuur houden, zodat u in staat bent om de verschillende fasen van de slaapcyclus goed te doorlopen. Als extra bonus merkt u misschien zelfs een toename van uw productiviteit en energieniveau in de ochtend wanneer u begint met het gebruik van een elektrische deken.

4. Bewezen door de wetenschap om uw stemming te verbeteren

Verbeterd humeur met een elektrische deken
Om warm te blijven, moet uw lichaam veel energie verbruiken. Dit kan ervoor zorgen dat u zich gestrest en angstig gaat voelen als veel van de energievoorraad van uw lichaam wordt gebruikt om uw lichaamstemperatuur op een constant niveau te houden.

Met het gebruik van een elektrische deken kunt u echter de hoeveelheid energie die uw lichaam nodig heeft om warmte te leveren verminderen, wat op zijn beurt signalen naar uw hersenen stuurt om te laten weten dat u zich tevreden en voldaan voelt, wat u op zijn beurt helpt om u meer ontspannen en veel gelukkiger te voelen.

Daarom zijn, samen met elektrische dekens, warme dampende koppen warme chocolademelk en warme baden remedies om je humeur te verbeteren op die koude winterse nachten.

5. Helpt u bij pijntjes en gezondheidsproblemen

Voordelen van elektrische dekens bij pijn en kwalen
Als u een warmtebron aanbrengt op een plaats op uw lichaam waar u pijn hebt of waar u een blessure hebt, zoals ischias of artritis, dan annuleren de warmtereceptoren van uw lichaam de pijnsignalen, waardoor de pijn vermindert.

Ze helpen ook de bloedsomloop te verhogen en soepeler te blijven. Dat is nog een goede reden waarom u zou moeten investeren in een elektrische deken!

Kortom, www.slaapnodig.nl vinden wij van de redactie een topsite over slapen, met persoonlijke adviezen, producten etcetera.

Over de schrijver
Hoi! Ik ben Shanna, nieuwe blogger op tipsvoorwerkendeouders.nl. Ik ben 28 jaar en ik heb 2 meiden van 4 en 7. Ik ben 6 maanden geleden weer begonnen te werken toen de jongste naar school mocht. Ik vind het heerlijk, maar ook een heel gepuzzel.