Je eigen baby website maken
Je eigen baby website maken

Je eigen babywebsite maken

Maak een mooie website over je baby of kinderen in een paar minuten! Probeer het gratis uit op babysite.nl!

Natuurlijk vind jij je eigen baby helemaal geweldig of ben je superblij met je zwangerschap! Je wilt alles wat je kleintje meemaakt dan ook delen met je hele familie en al je vrienden. Ook met vriendinnen die je hebt leren kennen op bijvoorbeeld zwangerschapscursus is het leuk om alles te delen tijdens je zwangerschap, bevalling en eerste maanden van je baby.

Maak een mooie website over je baby of kinderen in een paar minuten, en maak kans op 12 maanden gratis abonnement en je eigen domein naam!

Gebruik je website om je zwangerschap en leven van je kindje makkelijk en leuk te documenteren met de volgende functies:

–    Een fotoalbum, waar je bezoekers mooi op een visuele manier het verloop van je zwangerschap kunnen volgen.
–    Een gastenboek, waar je de spontane reacties kan lezen van al je bezoekers.
–    Een eigen contactpagina die de bezoekers kunnen gebruiken om je een persoonlijk berichtje te sturen.
–    Je foto’s bewerken en er spelletjes van maken.
–    Video-opnames delen
–    Familiestamboom maken
–    Zwangerschaps- of babydagboek bijhouden
–    En nog veel meer…

Je kunt de babywebsite eenvoudig helemaal naar eigen smaak opmaken. Voor een jongetje, een meisje of misschien weet je het nog niet, misschien is het wel voor jullie hele gezin bedoeld? Alles is mogelijk en het is heel makkelijk en leuk om te doen!

Over de schrijver
Hoi! Ik ben Shanna, nieuwe blogger op tipsvoorwerkendeouders.nl. Ik ben 28 jaar en ik heb 2 meiden van 4 en 7. Ik ben 6 maanden geleden weer begonnen te werken toen de jongste naar school mocht. Ik vind het heerlijk, maar ook een heel gepuzzel.