Een grafsteen kiezen
Een grafsteen kiezen

Een grafsteen kiezen

Een grafsteen kiezen is een emotioneel proces. Het is vaak een laatste eerbetoon aan een geliefde die overleden is en gaat heel wat jaren mee. Bij Maes Natuursteen beseffen ze dat maar al te goed en stoppen ze dan ook veel passie, liefde en vakkennis in het vervaardigen van de natuurstenen. Van A tot Z begeleiden deze specialisten u bij het kiezen van de gepaste grafsteen en zorgen ze voor een prachtig aandenken aan uw geliefde. Niets laten ze aan het toeval over en ook het tot in de puntjes graveren van de grafsteen, nemen ze op zich. Zo bent u zeker van een prachtig eindresultaat en een waardig eerbetoon. Exact wat u voor ogen had.

Een ruime collectie grafstenen

Bij Maes Natuursteen kiest u uit een ruime collectie grafstenen die binnen de 4 weken geleverd kunnen worden. Heel wat van deze grafstenen kunt u online ontdekken, maar in de showroom is het aanbod nog een stuk ruimer. De adviseurs van het bedrijf gidsen u door het aanbod, vertellen u meer over de mogelijkheden en werken een ontwerp voor een grafsteen op maat uit. Zo kunt u zich een perfect beeld vormen van het eindresultaat. Een grafsteen kiezen is zeer persoonlijk en vaak emotioneel en dan is een ervaren partner, zeker een troef.

Een grafsteen met 25 jaar garantie

Op zoek naar een waardig aandenken? Dan zit u goed met de service en kwalitatieve grafstenen van Maes natuursteen. Kiest u voor deze partner dan geniet u van een garantie van 25 jaar, een persoonlijke service en een correcte prijs. De natuursteen trotseert weer en wind en blijft jarenlang een baken van herkenning en respect. Kies voor Maes Natuursteen en ervaar de warmte van een familiebedrijf met liefde voor het vak. Meer dan 70 jaar ervaring, dat merkt u meteen.

Over de schrijver
Hoi! Ik ben Shanna, nieuwe blogger op tipsvoorwerkendeouders.nl. Ik ben 28 jaar en ik heb 2 meiden van 4 en 7. Ik ben 6 maanden geleden weer begonnen te werken toen de jongste naar school mocht. Ik vind het heerlijk, maar ook een heel gepuzzel.